Házirend

 

1.) Kérjük a check in  (15.00) és check out ( 10.00) időt  pontosan betartani. Szeretnénk makulátlan tisztaságot teremteni két vendég között és jó munkához idő kell. Ha a foglalás engedi, kérésre tudunk rugalmasak lenni

 

2.) Dohányozni , gyertyát , bárminemű tüzet gyújtani a rönkházban szigorúan tilos.

Kint dohányozni az arra kijelölt helyen, tüzet rakni, sütni-főzni előzetes egyeztetéssel, az arra kijelölt helyen lehetséges. Tűz elhagyása után kérjük a parázs leöntését.

 

3.) A birtok kutyabarát, de sajnáljuk, a rönkház belső területe nem! Kérjük a kedves vendégeket, hogy olyan kutyát hozzanak, amelyiknek nem gond kint az udvaron, a teraszon aludni. Ugyanez érvényes más házi kedvencekre is.

 

4.) Bármilyen meghibásodást , üzemzavart, házhoz tartozó tárgy sérülését kérjük azonnal jelenteni.

 

5.) Kérjük, hogy a gépeket használják rendeltetésük szerint, a képekhez, dísz és emléktárgyakhoz ( preparált halak, festmények, képek, stb)  ne érjenek hozzá kézzel. Az ebből származó károkért az anyagi felelősség a vendégeket illeti.

 

6.) Kérjük a konyhát, az étkezőt és a teraszt használják étel és ital fogyasztásra. A szobákba ételt és színes italt ( bor , kóla) nem engedélyezett. Ivóvíz a szobákban is engedélyezett.

 

7.) Kívánságaikkal , kérdéseikkel forduljanak a személyzethez bizalommal!

 

Együttműködésüket köszönjük, kellemes feltöltődést és csodálatos időtöltést kívánunk!